Smått å gott updat! :o)

Igår hade vi finbesök från Västerås av Marie och Lisa, det var super trevligt, var ner på "stora" city och visade lite å så var vi på en kina restaurang och åt lunch! Det måste vi göra om tjejer! :o)

Vid ungefär 18,30 satte vi oss i bilen och styrde mot det nyöppnade Media Markt i Valbo som hade premiär igår! :o) Vi köpte en kaffebryggare och en videokamera, den ska vi nämligen ha med när vi ska åka in på BB! :o)

Vill ge min bror ett STOOOORT GRATTIS!!!!!! :oD Min bror har "bott" hos oss i 2 veckor nu för han har varit här på intensivkurs för körkortet, vi skjutsade hem han till Gävle igår för han hade uppskrivning idag i Gävle, som han såklart klarade! :o) *stolt*

Ikväll har jag och min bejbi bokat bord på Rådhuskällaren kl 20. Vi ska fira våra fyra år tillsammans och vår 1-åriga förlovning,  som egentligen var igår! :o)

Nu sitter jag å hoppas på att dom ska ringa från Barnens Hus snart och säga att vår barnvagn och bilbarnstol har kommit, de skulle komma denna veckan och jag tycker det ska bli super kul att få hämta hem dom! :o)

Ha de bra! *kram*

Vecka 27 & 28 & flytt!

Hej på er!

Jag har inte kunnat uppdatera bloggen på ett tag nu för vi har FLYTTAT till vår nya lägenhet så vi har väntat på att få igång internet! Nu funkar det äntligen!! :o)

Blir två bilder i detta inlägget eftersom jag inte kunnat göra ett inlägg för vecka 27, idag gick vi in i vecka 28!

Magen i vecka 27      Magen i vecka 28
     

Nu börjar magen bli tung, känns i hela kroppen å framförallt ryggen. Lill-hjärtat mår bra, h*n växer så det knakar så nu känns den ordentligt när den sparkar och vänder på sig, å det är inte lite det! ;o) H*n är en livlig liten krabat! :o) 
Jag har börjat få andnöd lite då och då, inte så jag inte får nån luft eller så men det är som att den luft jag andas in inte räcker till, det är jätte otäckt.. och då börjar mitt hjärta slå jätte snabbt.. Antar att det är det lilla busfröet som kanske siktar in en spark uppåt!? H*n har även hittat till mammas blåsa å, så när h*n verkligen vill busa till det så siktar den in en spark ditåt! :o)

Nu har vi även som sagt flyttat in i vår nya lägenhet å vi stoooooooorm trivs!! Jätte mysigt läge med egen ingång och uteplats! :o) Kanske lägger ut lite bilder en annan gång! :o)

Hoppas allt är bra med er där ute!? :o)

Kram kram
Tänkte jag skulle ta upp detta med vår barnmorska, ska dit igen den 1/9.

Vecka 26 + Västerås

Heej!

Igår gick vi in i vecka 26! :o) Mår ganska bra nu, foglossningarna är inte så hemska längre! Ett tag trodde (i några veckor) jag nästan att jag skulle värka sönder, men nu har jag kunnat leva ganska "normalt" i några dagar! :o)

I onsdags var vi till barnmorskan för första gången här i Falun, det gick jätte bra och hon var jätte gullig! :o) Hon tog nya blodprov på mej pga att vi flyttat till ett nytt landsting, jag fick väga mej, så mätte hon SF måttet å det låg på 24 cm och var helt normalt sen fick vi göra det bästa av allt.... Vi lyssnade på lill-fisens hjärtljud, *mmmm* det låter så härligt, det låg på 145 å förra gången låg det på 148! :o)
Å just ja, jag har fått börja med järntabletter nu också för värdet var inte på topp, det var inte dåligt men hon sa att det kan vara bra att ta lite extra! Så nu äter jag järntabletter och Omega 3, allt för att lill-hjärat vårat ska ha det bra! :o)

Vecka 26 (25+1)


Igår var vi till Västerås över dagen för min söta lilla syster-dotter Hanna har fyllt 8 år! :o) Det var jätte mysigt, det var kanon väder och så stannade vi på middag å två andra par kom oxå dit på middag med sina barn, det var så trevligt så vi helt glömde bort tiden å helt plötsligt så var kl nio! *haha* så vi kom hem till Falun kl 23,30 igår! :o)

Nu ska jag lägga mej i sängen och kolla på TV, älsklingen är ute å fiskar med grabbarna han så jag får lägga mej själv ikväll, för första gången på länge! :oP Men han kommer nog hem när som helst för det börjar bli mörkt nu! :o)

Ha de bra!

Vecka 25!

Vecka 25 i lördags, "bara" ca 15 veckor kvar nu! :o) Lill-skrutten har varit jätte lugn i flera dagar nu, men så idag när vi var på arbetsförmedlingen så satte h*n igång för full rulle! *hihi* Pappa Erik har aldrig känt h*n så mycke förut så det var jätte kul! :o)

Bild på magen Vecka 25 (24+2)


Idag så har vi varit på Arbetsförmedlingen för det var dags för Erik att anmäla sig som arbetssökande. Det gick kanon bra, dom litade på att Erik skulle klara av att hitta jobb på egen hand, och det kommer han att göra, så dom verkar inte ha så strama tyglar på han! :o)

Sen var vi hem och hämtade Zorro (mina svärföräldrars hund som vi är hundvakt till i några dagar) å så åkte vi till Torsång och åt lunch/middag! Suuupermysigt i det fina vädret! :o)

Zorro


När vi kom hem så tog vi en skogspromenad med Zorro vid vattnet å släppte lös han så han fick springa fritt och bada som han ville, hans favoritlek är att jaga skräddare i vattnet! *haha*

Nu har älsklingen åkt iväg med Martin och Andreas och ska fiska så jag å Zorro är hemma och ska ta det lungt och bara mysa! :o)

RSS 2.0