Vecka 25!

Vecka 25 i lördags, "bara" ca 15 veckor kvar nu! :o) Lill-skrutten har varit jätte lugn i flera dagar nu, men så idag när vi var på arbetsförmedlingen så satte h*n igång för full rulle! *hihi* Pappa Erik har aldrig känt h*n så mycke förut så det var jätte kul! :o)

Bild på magen Vecka 25 (24+2)


Idag så har vi varit på Arbetsförmedlingen för det var dags för Erik att anmäla sig som arbetssökande. Det gick kanon bra, dom litade på att Erik skulle klara av att hitta jobb på egen hand, och det kommer han att göra, så dom verkar inte ha så strama tyglar på han! :o)

Sen var vi hem och hämtade Zorro (mina svärföräldrars hund som vi är hundvakt till i några dagar) å så åkte vi till Torsång och åt lunch/middag! Suuupermysigt i det fina vädret! :o)

Zorro


När vi kom hem så tog vi en skogspromenad med Zorro vid vattnet å släppte lös han så han fick springa fritt och bada som han ville, hans favoritlek är att jaga skräddare i vattnet! *haha*

Nu har älsklingen åkt iväg med Martin och Andreas och ska fiska så jag å Zorro är hemma och ska ta det lungt och bara mysa! :o)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Fina magen växer ser jag =). Spännande å se vad det blir!! =) Nu får vi ta å ses snart!! Puss

2009-08-07 @ 23:11:53
URL: http://liz83.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0