Grattis Emma 3 år!!

Hihi!! I söndas fyllde vår lilla sessa 3 år!! :oD
 
Hon fick massor med fina och roliga presenter av familjen och det var kalas! :o) Hon var jätte glad och nöjd med sin dag! :o)
 
 
 
 
Puss på dig hjärtat!! Vi älskar dig! :o) <3

Vecka 26 & 27!

Hejsan!!
 
Veckorna går så snabbt och det är full rulle från morgon till kväll så bloggen har fått stå tillbaka denna vecka! :o)
 
Idag går jag in i vecka 27 (26 fulla)! :o)
Jag har känt mig något sliten och trött på sistonde, inte trött så jag vill sova utan trött på så vis att jag är orkeslös och har inte något vidare bra tålamod! :o( Tycker så synd om min lilla familj för det.. Hoppas att det vänder snart så jag blir pigg igen!
 
Magen växer som bara den känns det som! Skrutten där inne (som jag ibland kallar för "han" fast jag int vet vad det är) lever om och sparkar på ordentligt! H*n börjar bli stooor för nu kan jag känna av lite mer av kroppen ibland när jag känner på magen och den börjar bli stark för sparkarna känns ordentligt!! ;o)
Jag dras med mycke sammandragningar, har gjort det till och från sen vecka 21. Ska ta upp det med MVC vid nästa besök för jag tycker dom kommer så ofta och även när jag bara sitter ner!
 
Jag har börjat märka en kul grej, jag vet inte om det är en slump eller inte men... När bäbisen sparkar och lever om i magen och om Emma då kommer till mig och pratar så slutar bäbisen oftast att sparka! *hihi* den kanske lyssnar på storasyster och blir nyfiken och lugn! :o)
 
Igår var vi till Hofors och köpte en Baby bay säng till bebben! :o) Det är en liten säng som man fäster på sidan av vår säng och som är öppen på ena långsidan så att jag kan ha skrutten nära mig på natten och att jag inte behöver kliva ur sängen när den vaknar och vill ha mat! Den är jätte bra och smidig! Och vår stora tjej sover fortfarande inne hos oss på nätterna och det vill vi att hon ska ha möjlighet att fortsätta göra för det tycker vi alla är jätte mysigt! Det gör oxå att bäbisen inte kan sova mellan oss som Emma gjorde när hon var nyfödd! :o) Så nu är allt det fixat! :o)
 
Vecka 26                             Vecka 27                 Vecka 27 när jag väntade Emma
                                    
 
Ha det gott tills vidare! :o)

Vecka 25

Inte långt kvar till mållinjen nu! :)
 
Denna vecka har vi också varit på första besöket hos MVC sen inskrivningen. Då fick vi höra pyrets lilla hjärta :o) och alla värden kollades. Allt såg jätte bra ut förutom mitt järnvärde, det hade dippat ordentligt! Men det hade jag oxå väntat mig, för så var det när jag väntade Emma också, så det var inget konstigt, så nu äter jag järntabletter igen!
 
Mitt navelbråck fortsätter att göra riktigt ont vissa dagar, när magen spänner som mest! Funkar ganska bra att sätta plåstertejp över då!
 
Emma skruttan har bestämt sig för att sluta sova på dagis, det funkar riktigt bra att natta henne på kvällarna nu men hon hon en riktigt kämpig dipp runt middagstid då hon blir riktigt, riktigt trött och mest bara gråter och vet inte alls vad hon vill! Vi hoppas att detta snart ska gå över så vi kan äta tillsammans alla tre igen! Som det är idag så gråter sig Emma igenom den första stunden av middagen och lagom tills jag och Erik har ätit upp så börjar hon lugna ner sig och sätter sig också vid bordet! :o)
Just idag så gick det faktiskt riktigt bra hela eftermiddagen och vi har busat och gosat! Det var med andra ord en härlig eftermiddag/ kväll! :o)  <3
Nu har jag nyss läst för henne och nu sover hon så sött på soffan lill-hjärtat! :o) Jag har så svårt att komma ner i hennes säng och läsa för henne så det har blivit så på den sista tiden att vi läser i soffa och då vill hon gärna ligga kvar i den så hon har fått det och det har gått riktigt bra, hon somnar ganska snabbt! :o)
 
Vecka 25
 
Ha det gott! :o)

Vecka 24!

Ikväll är det fredagsmys här hemma! Älsklingen och Emma var iväg idag och köpte godis till hela familjen så lite sånt har slunkit ner mixat med X-Factor på tv! :o)
 
Gravidveckorna rullar ganska snabbt nu! Går snart in i tredje trimestern (!!) :o)
 
Emma gjorde nåt så otroligt gulligt idag, hon kom fram till mig och la båda sina små händer på min mage och pussade den *ler* "Jag pussade bäbisen" sa hon! Min älskade lilla tjej! Häromdagen så kollade hon lite i BR´s leksakskatalog och så pekade hon på ett babygym och sa att vi kunde köpa en sån innan bäbisen kommer! *hihi*
 
Emma har så mycke roliga uttryck nu för tiden, hon är så "lill-gammal", så söt!! :o) <3
 
Vecka 24                                Bild från vecka 24 när jag väntade Emma
                   
 
Snart fyller sessan 3 år(!) och imorgon ska jag och älsklingen ut och köpa lite presenter till henne! Det är alltid lika roligt! :o)
 

Vecka 23

Hej hej!!
 
Är inne i en härlig period nu när jag kan känna bäsen tydligt och den kan även synas och kännas utifrån! :o)
 
Mina fogar har blivit sämre... I denna graviditet så känner jag av foglossningen i ryggslutet ist för som i förra då jag kände den framtill ist! Det har tidigare varit så att jag känt mig stel i fogen i ryggslutet när jag suttit ner en stund men det har släppt efter en stund när jag börjat röra mig, och så har jag haft i flera veckor. Nu har det blivit som någon form av låsning ist... :o( Det håller i sig längre och ibland håller jag knappt på att ta mig upp från liggande el sittande... Imorse när jag vaknade så trodde jag det hade låst sig helt men jag kunde ta mig ur sängen och ta mig till jobbet, dock så har det inte släppt utan bara lättat lite i "låsningen"! Hoppas bara att jag inte blir sämre för då vet jag inte hur jag göra för att få vardagen att fungera! Och jag vill ju kunna vara en bra mamma till min lilla tjej å! Inte bara klaga på ryggen när hon vill att vi leker på golvet! Skruttan!
 
Nästa vecka ska vi äntligen till MVC igen, har inte varit där sen inskrivningen! Ska bli kul att kontrollerna rullar igång nu, lyssna på lilla hjärtat och mäta magen och så! :o)
 
Vecka 23
 
Nu ska jag gå å hjälpa älsklingen med maten! :o)

RSS 2.0