Vecka 37!

Det känns i hela kroppen att förlossningen inte är långt borta nu! :o) From lördag så kan den komma!! *wiiii* :oD
Lill-fisen är jätte välkommen nu, allt är förberett och klart och vi längtar som tokar! :o)

Vecka 37 (36+3)
 

Det är lite skillnad mot för vecka 6


*hahaha*

Det gick bra hos barnmorskan sist oxå. Fick nästa tid den 4/11 och så sa hon "vi får se om vi ses då"!! *ler* då pirrade det lite i magen! :o)

På måndag börjar "pappa Erik" sitt nya jobb också på Ica lagret i Borlänge, heltid-dagtid!!! Kan det bli bättre!! :oD Jag är så stolt över han som fixade ett jobb så snabbt i dessa tider! :o) Älskar dej bejbi!

Kram på er!


Vecka 36!

Bild på magen i vecka 36 (35+4)


Det känns som att den har börjat sjunka lite nu! :o)

Vecka 35!

Jag vill SOOOOVAAAA!!!!
Det är svårt nu att hitta en skön sovställning. Ligger jag på sidan så gör det jätte ont i fogarna, ligger jag på rygg så börjar jag må illa och tydligen så blir bebben oxå illamående då berättade min barnmorska, halsbränna till TUUUUUSEN så det känns som att det nästan brinner i halsen *suck* men idag var jag och älsklingen och köpte Samarin så nu håller jag tummarna att halsbrännan ska försvinna! Har fått problem med att jag känner en stark rastlöshet i hela kroppen.. Inatt sov jag ca 2 timmar sammanlagt!! *gäspar*
Tog iaf igen lite sömn idag på dan! :o)

Nu känner jag endast för att bara ta det lugnt, vila vila och åter vila är precis vad jag behöver! Att duscha och göra mej iordning har blivit till ett helt projekt för mej!!!

Gud va jag klagar nu men det är såhär jag känner mej.. jag lever och andas graviditet! ;o)

Lill-fisen är såååå stor nu så jag känner var den är bara jag tar på magen och h*n är så busig å pigg så magen rör sej mer eller mindre hela dagen! :o)

Magen i vecka 35 (34+4)


Nu ska jag bädda ner mej och försöka sova! Håll tummarna för mej är nu söta, att jag får sova mer inatt! :o)

Kramis kramis


Vecka 34!

Japp! Jag är snabbast på att uppdatera min blogg *hehe* eller hur!? ;o)

Vi är nu i vecka 34! Idag mår jag ganska bra och vi har varit till barnmorskan idag.
SF måttet ligger nu på 33 cm, hjärtljuden låg på 135, vågen visade med sin grymma display att jag har gått upp 21 kg hittills, dom ska bort när lill-fisen har kikat ut kan jag lova! :o) Hon kände efter var lill-hjärtats huvud var, det ligger neråt, 3:e gången i rad nu så det känns skönt, den har dock inte fixerat sig ännu men det borde inte vara så långt borta tycker jag!? :o)

Vecka 34 (33+5, taget idag)


Fick en kallelse hem i brevlådan idag om att jag ska in för vaccinering den 20:e kl 10..... Men vi har bestämt oss för att jag inte ska vaccinera mej för vi tycker att allt känns så osäkert, det är så oprövat, läkarna kan inte svara rakt på våra frågor utan svarar endast att "vi rekomenderar alla att ta detta" osv så nån annan som vill ha vaccin kan få mitt ist för vi vill inte riskera att nåt händer med vår lilla ängel i magen! :o)

Har börjat spegla mej ganska mycke nu den sista veckan, dels för att kolla om inte magen har börjat sjunka än *längtar* för då vet vi att det börjar hända nåt iaf, den andra anledningen är att jag vill kolla på magen mycke nu för ganska snart är den borta och då finns det risk att jag kommer att sakna min "lilla" bulle.... Konstig känsla *haha* för samtidigt som jag vill bli av med magen så jag kan leva normalt igen så kommer jag samtidigt att sakna den! :o)

Efter barnmorskan så åkte jag och älsklingen ner på stan och shoppade lite julklappar, vill göra det nu innan lill-fisen kommer för då kan det vara skönt att bara få vara hemma och "skola" in oss i våra nya roller som mamma och pappa! :oD
Jag passade även på att köpa en amnings-bh, bra att ha en nu innan så jag kan packa ner den i BB-väskan. Sen var vi in på "Village" och där hittade vi en barnbok (en sån man skriver i när barnet föddes, dess första ord osv) som heter "Lilla hjärtat" *åååå* utav alla böcker vi bläddrat i så har vi inte hittat en enda som har tilltalat oss, men denna var heeeelt rätt tyckte vi! Jag hade gråten i halsen flera gånger när vi stod där och bläddrade, hormonerna som spökar antar jag *haha*

Nu ska jag slå in lite paket!! :oD *mysit*

Ha det toppen alla ni!

*Kramisar*

Stolt Gudmor! :oD

Jag har blivit gudmor igen! Denna gången till en jätte söt liten tjej som heter Alicia!! Så nu är jag en stolt gudmor till två helt underbara små barn! :oD

Tack Lotta och Patrik för förtroendet! :o) *krama*

Min gudson Noah och jag!          Min guddotter Alicia och jag!           
                      

Ha en fortsatt bra dag! :o)

Kramar // En stolt gudmor x 2 :o)

Vecka 33!

Så är vi inne i vecka 33! :o) 50 dagar kvar idag till beräknad förlossning *längtar*

Hinner och orkar inte skriva så mycke just nu så ni får nöja er med veckobilden så länge! :o)

Vecka 33 (32+4)Ha dé!

Kram kram

RSS 2.0