Vecka 30 och Julafton imorgon!

Har börjat känna av illamåendet lite, lite smått ibland igen nu! *blä* och så har jag börjat känna av sendrag så älsklingen fick köpa magnesium idag när han var nere på stan och fixade dom sista grejjerna inför julen! :o) Jag läste att magnesium ska vara bra vid graviditet och mot sendrag! :o)
 
I vecka var Erik iväg och köpte ett skötbord å till bäbben! :o) Det var jätte fint!
 
I torsdags var Emma till tandläkaren för första gången! Och OJ som hon har längtat och varit förväntansfull! *hihi* det gick jätte bra och hon gapade stort och inga hål fanns det heller! :o)
 
Emma i väntrummet hos tandläkaren!
 
Imorgon är det julafton (!!!!), och vi har en liten tjej här hemma som längtar jätte mycke efter Tomten! Det ska bli så härligt! Det är verkligen barnen högtid! :o)
Julafton i år kommer vi att fira hemma hos Eriks föräldrar och på tisdag åker vi upp till min familj i Söderhamn och firar med dom! :o) Där kommer vi att stanna kvar till helgen! Vill passa på att vara där uppe lite längre nu när vi är långlediga så man får umgås mycke! :o)
 
Emma under vår gran!
 
Det blev inget långt inlägg idag, vi har lite småfix kvar ikväll att göra! :o)
 
Vecka 30
 
God Jul!! :o)

Vecka 29 och Lucia!

I tisdags så var jag på MVC besök, denna gången låg hjärtljudet på 152 (!), Emmas högsta låg på 150 som högst! Det kanske blir en till liten tjej hos oss om man ska tro på skrönan om att flickor oftast har högre hjärtljud än pojkar! :o)
 
Besöket hos specialistmödravården gick bra, jag var opåverkad av alla sammandragningar! *skönt*
 
Nu är det klart....130211 går jag hem, först på semester som sen övergår till mammaledighet! Det ska verkligen bli jätte skönt!! Jag är jätte trött i både huvud och knopp redan nu så i februari lär jag ju knappast vara nå piggare! ;o)
 
Vecka 29
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
I torsdags var vi till Emmas dagis på morgonen och tittade på hennes först luciatåg (dom lussade utomhus) *åååå* dom var så otroligt söta allihopa och jag blev så stolt och rörd när jag såg min egna lilla tjej som en liten tärna i den gulliga skaran! Hon mös och tyckte att det var kul, hon sjöng inget utan stog mest och viskade med en av sina bästisar, Rut! *hihi* Det där med sång kommer väl sen när hon blir lite äldre! *ler*
 
Vackraste lilla tärnan
                      
 
Senare samma dag när jag hämtade henne på dagis så testade hon på klassikern "slicka på stolpe" (i -22 grader!), hon fastnade såklart och jag hann inte tänka mig för utan drog snabbt loss henne... *iii* Det var bara att ta henne i famnen och snabbt springa tillbaka in på dagis igen och börja badda med kallt vatten, usch vad hon blödde och grät stackarn... :o( Men som tur var så gick det faktiskt bättre än vad det först såg ut att göra, det var bara det yttersta lagret på tungspetsen som hade lossnat och det var några små, små sår så dagen efter så var hon smärtfri igen! :o)
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 
Igår klädde vi granen hela familjen, den blev jätte fin och Emma verkade tycka att det var kul! :o) Så nu står den här grann och fin med massor av paket under! *hihi*
Nu läntar vi till jul med allt vad det innebär från god mat, träffa familjen, Jultomten och glädjen i ett barns ögon! :o)
 
----------------------------------------------------------------------------
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! :o)
 

Hemma..

Inledde veckan med att vara hemma pga förkylning *host host*.... Avslutar vecka med att vara hemma på inrådan från MVC pga mycke sammandragningar sedan vecka 21..
Har fått tid hos Specialistmödravården imorgon där dom ska kontrollera så att sammandragningarna inte ställer till med några problem!
 
Ska även ut med jobbet och äta julmat imorgon! Det ska bli jätte mysigt! :o)
 
På återseende! // Sjuklingen

Vecka 28!

 Jupp! Nu har det gått 27 fulla veckor och snart går vi in i den tredje och sista trimestern! :oD
 
Den här veckan har det börjat bli så tungt att det gör lite ont längst ner i magen ibland när jag går.. Skrutten där inne växer verkligen på ordentligt, känner h*n verkligen ibland utanpå magen och sparkarna är så starka! :o)
 
På tisdag ska jag på nästa besök hos MVC, ska bli skönt! Känns som att jag har jätte många frågor att ta upp med henne nu!
 
Emma ligger och sover på soffan nu, utan blöja!! Första natten utan blöja! *hihi* Vi tror att det kommer att gå jätte bra för hon har varit blöjfri på dagarna nu sen i våras så hon har bara haft blöja på nätterna. Men nattblöjan har varit torr 6 ggr av 7 så det känns verkligen som att det här kommer att gå jätte bra! Men ett plastlakan i sängen blir det ändå för säkerhets skull! :o)
 
Vecka 28                 Min lilla sessa! *stoltast* :o)
            
 
Ha det gott! :o)
 
 

RSS 2.0