Vecka 22

Nu har även Erik känt lill skrutten sparka en gång! :o) Nu har den börjat bli så stark så sparkarna ibland syns på utsidan! *hihi* det är härligt!!
 
Idag är det söndag och vi har varit lediga hela familjen den gångna veckan! Jätte skönt och super härligt att vi har fått mycket tid för varandra! :o)
 
Vecka 22 (21+3)         Hela familjen i somras på Kolmården! I den läääääskiga men häftiga linbanan! :o)
         

Vecka 21

20 fulla veckor har nu gått och vi är i vecka 21! Halva tiden är gjord! :o)
 
Idag har vi visat lite av Emmas bäbis kläder och saker för henne och några kort på henne från när hon var liten och nyfödd! *ler* Hon tyckte att det var spännande och vi vill göra henne så väl förberedd som vi kan att det ska komma en liten bäbis och vad det faktiskt innebär! Hon verkar förstå mer och mer vad som väntar i vår lilla familj! :o)
 
Emma har kommit in i en period, det började för några veckor sedan, hon vill alltid att jag ska läsa godnatt sagan för henne på kvällarna. Och vi märker att det är viktigt för henne att just jag gör det. Vi har försökt att övertala henne några kvällar nu om att pappa ska få läsa för henne men det har slutat i att hon blir jätte ledsen och verkligen gråter så då har jag iaf lagt mig med henne till slut och läst, det är så synd om gofisan när hon blir så väldigt ledsen.... Vi gissar att det kanske kan ha att göra med att hon kanske känner att hon vill ha den kvällstiden med mig, att hon kanske känner att det är förändringar på gång!? Gofisan min!! <3
 
Vecka 21                                Emma och pappa på Furuvik i somras! :o)
                   
 
Ha en fortsatt härlig fredag! :o)
 
 

Vecka 19 &amp; 20!

Hej!!
 
Igår gick jag in i vecka 20, enligt den nya beräkningen som vi fick på ultraljudet!
Vi är nu beräknade den 6 mars 2013! :oD Vi blev bara flyttade två dagar så det var skönt! :o)
 
Bäbisen i magen har börjat sparka mer och mer, det började komma mer i vecka 19 och nu känner jag den nästan varje dag! Love it! :o) Det är så mysigt och snart kan även Emma och Erik få ta del av av sparkarna!
 
Den 8/10 var vi som sagt på ultraljud och det var helt fantastiskt att få se att vi faktiskt har en liten skruttis till som väntar där inne och allt såg så bra ut så nu kan jag slappna av! Jag har varit så nervös i denna graviditet, kan inte minnas att jag var såhär orolig när jag väntade Emma.... men då visste jag heller inte vilken kärlek som väntar när den kommer ut! Finns inget bättre i livet än att få barn! :o)
Och som jag redan hade börjat misstänka så låg moderkakan i framvägg även denna gången! *ler* ska bli kul å se hur stor magen blir denna graviditet!? ;o) Vi tog inte reda på något kön denna gången heller, det är sån otroligt härlig känsla att få veta det när den föds! :o) *längtar*
 
Foglossningarna kommer och går dag för dag.... Vissa dagar känner jag dom inte alls medan vissa dagar så gör det ont!? Bara dom inte blir värre så är jag nöjd! :o)
 
Stolta, blivande storasyster, Emma har börjat säga ibland att bäbisen kanske är en liten tjej som liknar henne! *leeer* vad kul det skulle vara! En till lika vacker tjej som hon! :o) Hon pratar mycket om sitt kommande syskon och vi märker att hon ser fram emot att den ska komma ut till oss sen! goooofisan våran! Vad jag älskar henne!!  <3
 
Lägger ut bild på magen i vecka 19 & 20!
 
Vecka 19                     Vecka 20
       
 
Ikväll så är jag och Emma ensamma hemma! Erik är med en kompis på en konsert med Raubtier... Hårdrock.. inte min smak så jag stannade gärna hemma från det! *hehe*
Imorgon har vi städdag här på gatan och efter det så har vi invigning av den nya lekplatsen samt grillning! Kommer att bli kul! :o) Och på eftermiddagen så kommer min pappa och hälsar på och sover över, det kommer oxå bli kul, det var ett tag sen vi träffade han nu! :o) Emma längtar efter morfar! :o)
 
Nu ska jag kolla på X-Factor 2012! :o)

RSS 2.0