Ensamma!

Nu är Emma uppe hos mormor och Tobbe! Får erkänna att det kom lite tårar från mamman när vi hade vinkat hej då!.. Saknar henne redan, men efter att jag prata med mamma ikväll så känns det bättre för Emma hade jätte kul!! :D och vi vet att hon kommer att ha det jätte mysigt! :) imorgon ska dom baka en sockerkaka och sen skulle dom gå ut på picknick!! *ler*


Imorgon...

ska Emma åka till mormor! Vi kommer att sakna henne tok mycke!! Vår fina lilla tjej!! :) Emma vet vi kommer att ha så kul så hon kommer inte att hinna sakna oss! :)


Hund!

Haha! Ansiktsmålning på Max idag, Emma valde hund! :)

Har fått tid på jouren för Emma ikväll pga att hon har klagat på yrsel nu två gånger denna vecka! Damen på 1177 trodde att det kanske kan vara nåt med öronen! Vi hoppas att det är det och att det inte är något allvarligare!


Regn!!!

Usch vilket väder! :P hoppas att sommaren kommer igång till nästa vecka så Emma och mormor får fint väder när Emma ska vara själv hos dom i flera dagar! :)


Sverige...

...förlorade...


Fredagsmys!

Gick en promenad in till stan och åt middag på o'learys! Mysigt! :) sen hälsade vi på Robert och Mia och deras söta, fyra veckor gamla, son Elis! :) efter det blev det en mysig kvällspromenad hem! :)


Friskvårdsdag!

Är på friskvårdsdag med jobbet på främby udde, inte fel alls! :) stort plus är att jag vann minigolfen!! :) snart ska vi äta gemensam lunch! :)


Blommor!

Idag tog jag och Emma en tur till Plantagen för att köpa uteblommor! Det tog oss två timmar men vi fick med allt! :) efter det gick vi till Ica för att handla och då ville Emma åka en av karusell bilarna där, det fick hon såklart! :)


Lördagsmys!

Premiärtur med båten! :) grillning och lördagsmys! :)


Fredag på Slussen!

Emma är hos farmor och farfar i två dagar och har mysigt! Så ikväll passar jag och älsklingen på att ha en mysig kväll på Slussen med öl och minigolf! :)


På väg!

Nu är vi på väg till Ikea! Jag och älsklingen laddade inför shoppingen med en varsin kaffe!... :) Emma laddar på sitt vis.. Hon sover! :)


Ledig och Ikea!

Imorrn är vi lediga hela familjen! :) då har vi bestämt att vi ska åka till Ikea i Västerås för att äntligen köpa vår nya matgrupp till köket!! Det ska bli jätte mysigt med en familjedag på Ikea! :)


Piggelin!

Igår kröp jag och Emma ner i vår säng kl nio och somnade båda två strax därefter!! Haha! å vad pigg jag är idag! Jätte skönt! :)


Hopp hopp!

Favoriten på leklandet idag är studsmattan!! :)


Lycklig!!

Idag överraskade vi Emma med en tur till Sportys lekland! Oj vad glad hon blev när vi kom fram! :) just nu är pappa och Emma fortfarande å springer omkring i det stora tornet! :) själv behövde jag hämta andan lite! Man är ju inte direkt 7 år längre! Hehe!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1172441/images/2012/pic_205128510.jpg" class="image">


Falu kalaset!

Idag trotsade vi regnet och åkte ner på falu kalaset ändå! Vi hade lovat Emma att hon skulle få åka karusell idag, så det fick hon! :) Fick även med sig en klubba hem! :)


Hos farmor och farfar på fika!

Tomtar på loftet! :)


RSS 2.0