Vecka 29 och Lucia!

I tisdags så var jag på MVC besök, denna gången låg hjärtljudet på 152 (!), Emmas högsta låg på 150 som högst! Det kanske blir en till liten tjej hos oss om man ska tro på skrönan om att flickor oftast har högre hjärtljud än pojkar! :o)
 
Besöket hos specialistmödravården gick bra, jag var opåverkad av alla sammandragningar! *skönt*
 
Nu är det klart....130211 går jag hem, först på semester som sen övergår till mammaledighet! Det ska verkligen bli jätte skönt!! Jag är jätte trött i både huvud och knopp redan nu så i februari lär jag ju knappast vara nå piggare! ;o)
 
Vecka 29
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
I torsdags var vi till Emmas dagis på morgonen och tittade på hennes först luciatåg (dom lussade utomhus) *åååå* dom var så otroligt söta allihopa och jag blev så stolt och rörd när jag såg min egna lilla tjej som en liten tärna i den gulliga skaran! Hon mös och tyckte att det var kul, hon sjöng inget utan stog mest och viskade med en av sina bästisar, Rut! *hihi* Det där med sång kommer väl sen när hon blir lite äldre! *ler*
 
Vackraste lilla tärnan
                      
 
Senare samma dag när jag hämtade henne på dagis så testade hon på klassikern "slicka på stolpe" (i -22 grader!), hon fastnade såklart och jag hann inte tänka mig för utan drog snabbt loss henne... *iii* Det var bara att ta henne i famnen och snabbt springa tillbaka in på dagis igen och börja badda med kallt vatten, usch vad hon blödde och grät stackarn... :o( Men som tur var så gick det faktiskt bättre än vad det först såg ut att göra, det var bara det yttersta lagret på tungspetsen som hade lossnat och det var några små, små sår så dagen efter så var hon smärtfri igen! :o)
 
---------------------------------------------------------------------------------------
 
Igår klädde vi granen hela familjen, den blev jätte fin och Emma verkade tycka att det var kul! :o) Så nu står den här grann och fin med massor av paket under! *hihi*
Nu läntar vi till jul med allt vad det innebär från god mat, träffa familjen, Jultomten och glädjen i ett barns ögon! :o)
 
----------------------------------------------------------------------------
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! :o)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0