God morgon!

God morgon! :o)

Har börjat vakna tidigare på mornarna nu, ganska skönt! :o) Lill-fisen är lite piggare än vad jag är så när kl ringer runt 9 så tar det typ 20 minuter sen vaknar den och börjar leka runt så hela magen hoppar *hihi* och då är det inte så lätt att bara sova vidare! :o) Vår lilla gofis som snart ska komma ut! *lääängtar*

Igår var vi på del 2 av 4 i föräldrakursen. Denna gången hadlade den om bedövningar och lite om vad som kan gå fel och så, jätte intressant var den! :o)
Har även börjat skriva lite smått på min förlossningsplan, skönt att äntligen ha kommit igång med den! :o)
Det känns så skönt nu för från att verkligen ha varit skräckslagen för förlossningen så börjar jag att se fram emot den, ser fram emot att få gå igenom den tillsammans med Erik! :o)

Nu ska jag gå och väcka älsklingen å sen ska jag fixa lite frukost! *huuuungrig* ;o)

Ha d!

Kram kram

Klassåterträff!

Var på min klassåterträff från 9:an i lördags, 10 år sen vi gick ut! :o) Det var super kul att se folk igen och få höra lite om hur deras liv såg ser ut idag och var dom bor och så.
Var lite nervös ifall det var nån jag inte skulle känna igen men alla var sej lika som tur var! :o)

Synd var bara att jag hade en lite sämre dag i i graviditeten i lördags som gjorde att jag inte mådde så bra, så jag stannade bara över maten och desserten sen smet jag hemmåt. Jag känner mej ändå helnöjd med kvällen och jag hoppas att dom som stannade kvar och festade hade det jätte kul! :o)

Ser fram emot nästa träff om typ 10 år! :o)

Kram kram

Vecka 32!

Hej hej!

I lördags gick vi in i vecka 32. Så alltså 31 veckor avklarade och ca 9 to go *phuu* :o) Jag känner mej så himla tung, jag mår väl relativt bra men jag skulle ljuga om jag påstod att detta är pice of cake, fast det är samtidigt heeelt underbart att få uppleva detta! :o)

Vecka 32 (31+4)


I måndags var vi till barnmorksan, jag ligger lite bättre på SF kurvan nu iaf! :oD Nu mätte den 31 cm! Å så fick vi höra fisens mysiga hjärtljud igen, denna gången låg dom på 150, en pigg liten krabat *hihi* fast det vet vi ju redan eftersom h*n leker så mycke i magen så jag nästan blir öm på insidan *haha* :o)

Vi var även på första delen av fyra träffar på föräldrautbildningen. Denna gången handlade det om själva förlossningen och hur den kan sätta igång och lite vad vi kan göra för att förbereda oss innan och så. Å så fick vi se en film där dom hade filmat två förlossningar, jag höll såklart på att brista ut i lycklig storgråt när dom filmade när de små bäbisarna kom ut! :o) Jag läääääängar verkligen tills vi får åka in och hämta ut våran lilla ängel! :o)

Lägger in lite bilder på lill-fisens prylar

Vrålåket

Åka säkert                     


Lill-hjärtas första säng (vagga), som även h*n's pappa har legat i! :o) Den kommer från Erik's sida av familjen och är från 1902, Erik's farfars mamma var den första som låg i den, hennes pappa gjorde den till henne när hon skulle födas! :o) Jag tycker det är jätte kul att vår lilla plutt också ska få vara med i historien! :o)


Ha det bra! Nu ska vi kolla på Idol!! :o)

Kram kram

Välkommen lilla Alicia!!

Nu har Lotta och Patrik äntligen fått åka in till BB!! :o) Dom fick en jätte söt liten dotter som ska heta Alicia, föddes 090920! :oD Grattis Lotta och Patrik till lilla dottern och grattis lilla söta Noah till din lillasyster! :o)

Välkommen till världen lilla Alicia!! :o)

Lotta, Patrik, Noah och lilla Alicia i magen när dom hälsade på oss den 7/9-09! :o)


Massa kramar!!!

Vecka 31! :o)

Heeej!

Nu är vi redan i vecka 31! *LER* Inte många veckor kvar nu! Lill-fisen motionerar för fullt i magen, kan inte förstå hur h*n ska få plats där inne ända till slutet!? :o)

Bild på magen i vecka 31 (30+5)


Blivande pappa Erik är just nu ute på krogen med några andra kompisar som oxå fyller 25 i år, dom är ute å firar! Ringde han för en stund sen å då lät det som att dom hade jätte kul! :o) Har lovat att jag ska komma å hämta han sen när han ringer! :o)

Jag har haft en jätte kul kväll med Anna. Vi hyrde filmer och käkade tacos och snackade massa tjej-snack! Det var kul med en riktig tjejkväll, var länge sen nu! :o)

------------

Ååååååå vad vi längtar tills vårt lill-hjärta kommer ut till oss, vi är så himla nyfikna på vem som är där inne!!!!! :oD

Blivande mamma och pappa! :o)


På måndag ska vi till barnmorskan på rutinkoll igen. Håller tummarna för att SF måttet ("magmåttet") ska vara på rätt spår nu å inte ligga högt längre! :o)

Ha det gott alla! :o)

Kram kram

GRATTIS MIN ÄLSKLING 25 ÅR!!!

Idag fyller älsklingen 25 år, halvvägs till 50 *hehe* :o)
Så imorse klev jag upp kl 8 och gjorde iordning fika på sängen, han hade önskat sej tårta å läsk (!) till morgonfikat så han fick det! :o)
Han fick ett PS3 av mej imorse som han har velat haft jätte länge och just nu är han som ett litet barn som håller på å installerar det å fixar, mysigt att se! :o)
Eriks föräldrar kom hit på förmiddagen också för att gratta och av dom fick han en jätte fin gasolgrill! Så nu ligger köttet i marinad och väntar på att bli grillat! :o)

Älsklingen - den blivande grillmästaren! :o)


Om en stund kommer Eriks syster och hennes två söner hit å fikar också! :o)

Lägger in en bild på bejbis fina, egengjorda å smarriga tårta å!


Ha det gott tillsvidare! :o)

Kram kram


Vecka 30 och lite update!

Ojojoj... Vad jag kan vara seg med att uppdatera min blogg, det är så mycke annat som klämmer in sej i vardan som gör att jag inte alltid hinner eller orkar uppdatera här! ;o)

Vi här nu i vecka 30 (29+5 idag) och jag känner mej sååååååå stooooor nu, fast mest om magen och låren. Kan inte gå nå längre sträckor innan det börjar spänna och dra under naveln, det är tungt nu.
Var till barnmorskan förra veckan på rutinbesök och då mäter hon både hjärtljud och SF mått (måttet på livmodern), det visade sej att jag ligger ganska högt i kurvan på SF måttet, inte så det är nån fara ännu men vi ska få komma in en vecka tidigare nu på nästa rutinkoll bara för att kolla så det inte sticker iväg ännu mera!
På förra besöker låg måttet på 24 cm och denna gången, 4 veckor senare, så låg det på 29 cm (!!) så den har alltså vuxit 5 cm på 4 veckor, inte undra på att jag tycker det spänner så i magen titt som tätt! ;o)

Vecka 30 (29+4)


Just nu kretsar våra tankar mycke kring vaccinet mot svininfluensan för tydligen så ska dom prioritera gravida när dom ska vaccinera folk, men jag har hört att det finns risk för att det kan ge skador på fostret och samtidigt så kan det ju vara skadligt för fostret om jag får influensan och blir riktigt dålig... *suck* Vi känner att det är ett tufft beslut att ta och än har vi inte kommit fram till nåt...

Igår var jag och älsklingen på Kupolen för att leta byxor till mej, vi hittade inga denna gången heller, men däremot köpte vi en jäääätte söt overall på Lindex till lilla hjärtat i storlek 50 *hihi* den ska den få ha på sej när vi äntligen får åka hem från BB *längtar så* :o)

I måndags var Lotta och Patrik och hälsade på här, dom skulle åka till sjukhuset och prata lite om deras kommande förslossning, dom är beräknade den 17:e september så dom kan få åka in när som helst nu *leeeeer*. Medans dom var på sjukhuset så fick jag och Erik ha lilla goa Noah för oss själva å då passade vi på att gå till lekparken i det fina vädret, det var såå mysigt! :o)

Erik och Noah spelar gitarr! :o)

Jag och Lotta passade även på att ta kort på oss tillsammans med våra magar! :o)




Ikväll har vi varit hos Anna och Daniel och ätit paj och kollat på film och Idol, det var super trevligt! Måste göras om! :o) Jag och Anna har planerat in en heldag på stan i veckan som kommer, ska bli kul med en tjejdag! :o)

Till veckan fyller min bejbi 25 år så jag ska smyga ut å handla nå fint till han, jag har för tillfäller idé-torka, vill ju att det ska vara nåt lite extra eftersom han fyller "halv-femtio"! :o)

Nu ska jag mosa ner mej i sängen med min puffiga "kudde" mellan benen som älsklingen tillverkat av ett duntäcke och ett kuddfodral, super bra är den eftersom jag får så ont i fogarna när jag ligger ner! Han kan min bejbi! :o)

Kran kram

Fyra underbara år! + Vecka 29!

I fredags var jag och älsklingen till Rådhuskällaren och firade våra fyra år tillsammans! :o) Det blev en jätte mysig kväll med massa god mat och dryck, för min del blev det alkoholfritt såklart! ;o)

Några bilder från vår kväll!                                                                     
     
Älsklingen                    Me                               Så romantisk miljö

Rekomenderar verkligen denna restaurang om ni är i Falun nångång! :o)

----------------------------------------------------------------------

I lördags gick vi in i vecka 29! "Snaaaaaart" får vi träffa vårt lill-hjärta! :oD

                             Mina nya härligt sköna mäma-pants (mjukisar)!! Tycker själv att 
                             jag påminner lite om
Vecka 29               "Lilla Fridolf" i dom! *haha*
    

---------------------------------------------------------------------

Idag var vi hos barnmorskan igen och så har vi hämtat hem vagnen och bilbarnstolen, men skriver om det i ett senare inlägg! :o)

-----------------------------------------

Rättelse ang ett tidigare inlägg. Brorsan har bara gjort uppskrivningen än så länge och väntar nu på att få köra upp! Men det kommer han att klara såklart! :o)

---------------------------------------------------------------------

Nu ska jag kika lite på TV, på dokumäntären om hon som fick åttlingar!?!?! :oO Älsklingen är på gymmet å är duktig och blir stark han! :o)

*kram kram*




RSS 2.0