Händelserik helg!! :o)

Jag och Erik har varit så duktiga idag och rensat hela vårat förråd, det var fullt från golv till tak, :o) så nu har vi bara kvar det som vi vill ha med oss när vi flyttar! *skönt* Tyvärr var återbruket stängt när vi kom dit!? Det skulle vara öppet mellan 10-15 idag och vi kom dit kl två! Det var flera bilar framför oss som också skulle dit men som fick vända + att några hade tom lämnat sitt skräp brevid grindarna! 
Vi undrar varför dom hade stängt, ingen skylt om varför eller nåt.. Så nu har vi heeela bilen fullproppad med skräp som vi ska åka å slänga imorrn ist! *haha*

Igår fick jag och älsklingen en impuls om att fara till Gävle och hälsa på min kära lillebror Johan och hans flickvän Julia (men hon jobbade tyvärr) . Så vi satte oss i bilen kl tre och kl fem var vi framme. Det var jätte trevligt och dom hade en jätte fin lägenhet och tre jätte söta små råttor. 
Johan bjöd på fika, sen tog vi en jätte mysig promenad i det fina vädret ner till stan och åt mat och sen gick vi hem å kollade på Robinson finalen!
Gud va fint Gävle var nu och med en massa mysiga uteserveringar längs gatorna! :o) Det var en lyckad dag, det var så kul å träffa brorsan igen, händer inte så ofta nu för tiden eftersom vi bor i olika städer! 
Efter Robinson så åkte jag och Erik hem igen för vi skulle upp tidigt idag och börja rensa förrådet!

Inatt när vi skulle sova så hände något heeelt fantastiskt!! Jag fick för första gången känna vår lilla bäbis! :oD Först var jag inte riktigt säker på var det var, men sen kände jag det igen och då blev jag mer säker! Det var jätte mysigt och jag längtar tills jag får känna det igen! *ler*

                   
Älsklingen & brorsan          Mina kära lillebror Johan     Jag med min nya komis   




Älskling fick oxå en kompis

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!

*kram kram*


Sommar-fredag!! :oD

Slutet på veckan och början på heeeelg! Ytterligare en vecka har gått å nu är det bara 4 arbetsveckor kvar! :o) Å vilket VÄDER, heeelt underbart skönt har det varit idag, som en sommardag! :o)

Kom nyss hem efter ett besök hos syrran, det var mysigt! Presenter fick jag å! :o) Fyllde år för några veckor sedan men vi har inte träffats sen dess så jag fick dom lite sent istället! :o)
Jag fick en jätte söt mamma-tröja (svart) och så fick jag ljuskoppar som hon hade dekorerat själv. Likadana som hon själv har hemma som jag sa för länge sen att jag oxå skulle vilja ha för dom var så söta och det la hon på minnet, så hon gjorde några till mej med! *hihi*

Har fortfarande inte fått känna bäbisen än, längtar tills jag får göra det! :o) När brukar man börja känna den??
Om 2 veckor ska vi på ultraljud och då kommer vi iaf få se vårt lilla efterlängtade novemberbarn! *längtar* Har hört att det ska vara jätte mysigt!! :oD
Nu har vi några namn klara också, det känns jätte skönt. Vi har några som vi vill ha och sen får vi se vilket av dom som passar när knodden kommer ut *längtar* Men dom är hemliga tillsvidare! :o)

Ikväll har jag myskväll för mig själv, älsklingen är på personalfest i Eskilstuna så han kommer nog inte hem förrens runt 2 snåret inatt! ;o)

Nu ska jag poppa popcorn å mysa ner mig i soffan! :o)

Kram kram


Vecka 16 + familjekväll!

Igår gick vi in i vecka 16 :oD

Det syns på mig nu att vi ska ha en liten knodd för igår grattade två personer oss till graviditeten och ingen av dom visste att vi väntar barn. Den ena tjejen känner jag inte ens och hon kom bara fram till mig och grattade och sa att det syns verkligen att det är en bäbis mage, det kändes jätte skönt att höra så att folk inte tror att jag bara lagt på mig lite hull! *hihi* ;o) 

Jag märker mest på mina kläder att dom börjar bli tajtare *haha*

Idag efter jobbet åkte vi till Erik's jobb på familjekväll, där bjöds vi på rundtur i fabriken och på kontoret, grillat och tårta!  *mums* Det var jätte kul att få se var älsklingen jobbar! :o) 

Bild på magen i vecka 16 (15+1)

Vecka 16 (15+1)

Nu ska jag göra mej klar för sängen så jag orkar kliva upp kl 6 imorn! *morgontrött* :o)

Kram!

Halvvägs till S-hamn!!

Efter jobbet idag for jag och älsklingen iväg till Hedesunda och mötte upp pappa och syrran för pappa ska hjälpa oss att fixa iordning vår "slit och släng" bil, som jag har haft å åkt med till jobbet, inför återbesikningen och sen ska han hälpa oss att sälja den för vi behöver bara en bil i Falun! :o) Jag har en så snäll pappa jag! :o) Så nu har vi bara en bil kvar här hemma för "röda räsern" tog ju pappsen med sej nu!
Så vi kom hem runt åtta idag å då for Erik direkt till gymmet å nu har han åkt till jobbet för nu är det dax för nattskift, jag få sova solo inatt *sakna*

Det är kul att göra nåt annorlunda ibland som bryter mönstret i vardagen! :o)

Jag och älsklingen har kommit på en super bra present till min bror som fyllde 18 år i April (tiden går såååå fort, nyss stog jag på knä när vi busade för att han skulle tro att han hade en chans *haha* nu är han typ ett huvud längre än mej!) ! Fast jag kan inte skriva ut den (presenten) här ifall han ser det! *hihi*

Imorrn går vi in i v.16 oxå *ler* och det är nu bara 2 veckor kvar till vårt ultraljud, längtar tills vi får se vår lilla bebbe där inne! :oD

Sussa sött alla!! :o)


3 timmar!!! :o)

Oj! Jag har varit lite trött idag så jag tänkte, när Erik åkte till jobbet kl två, att jag skulle vila en stund på soffan.. Det blev en vilostund på 3 timmar!! *haha*  Fast jag tror jag behövde det för jag är mycke piggare nu än vad jag har varit på flera dagar + att min huvudvärk som jag har haft sen i tisdags kväll är borta för tillfället! :o) *skönt*

Magen känns bra, den har varit lite spänd. :o) Jag funderar lite över när det är dax att ta ut percingen i naveln, vill inte ta ut den för jag älskar den och jag är rädd att jag inte kommer att få i den igen sen men jag vill inte vänta för länge heller så den "växer ur" skinnet. :o) Tips?

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra klart för en ny arbetsvecka. Bara 5 arbetsveckor kvar nu innan jag slutar! :o)

Lördag!

En ensam lördag utan Erik igen för han jobbar eftermiddag idag och kommer inte hem förrens kl 24 inatt.. Många "ensam" timmar blir det när mannen jobbar fem skift och jag själv jobbar kontorstider. Men efter detta skiftet så har han bara 3 skift kvar att jobba å sen är det semester för oss båda (slutar även på våra jobb då) och då flyttar vi äntligen till Falun!! :oD Ska bli härligt, inga mera ensamma lördagar!! :o)

Tittade på Robinson ikväll, missar inte ett avsnitt *hehe*, är fortfarande lite illamående efter Jarmo's olycka! *usch* jag tyckte så synd om honom så det var jätte kul att han kunde komma tillbaka till tävlingen, han är den rätta vinnaren tycker jag! Hejja Jarmo! :o)

Pratade med min gudson, Noah; tidiagre idag på telefon å hans "roliga" pappa har lärt honom att kalla mej för "Tant Tina"! :oP Men det gör inget, det lät faktiskt väldigt gulligt när det kom från han! *hihi* 

Här är en bild på mej å min söta gudson Noah från i påskas när vi var hos Lotta å Patrik i Mora! :o)



Nu ska jag börja göra mej klar för sängen å krypa ner å kolla på TV tills Erik kommer hem!! :o)

*kraam*


Vecka 15

Hej!

Vi är nu i vecka 15 (14+4), många säger att det gått så fort men jag är inte beredd att hålla med där, jag tycker tiden har sniglat sej fram. ;o) Men nu känns det äntligen som att det börjar ta lite fart. Längtar tills jag känner nåt där innifrån! =oD

Här kommer bilderna på magen som den har utvecklats fram tills nu:

Vecka 7 (6+0)                     Vecka 13 (12+0)      Vecka 14 (13+3)      Vecka 15 (14+2)
Vecka 7 (6+0)    Vecka 13 (12+0)    Vecka 14 (13+3)    Vecka 15 (14+2) 

Har hänt lite under dessa veckor! *ler*

*kram*

Starten!

Hej!

Helt ny i denna blogg värld, men jag tänkte att jag skulle prova på det! :o)

Största anledningen till att jag startat en egen blogg är för att min familj, som jag tyvärr inte lägre bor i samma stad som, ska kunna följa med i vår vardag i väntan på lilla knytet i magen, vårt Novemberbarn.

Kort om mej/oss:

Jag heter Tina, jag och min sambo Erik väntar vårt första barn i november! Vi känner oss som dom lyckligaste i världen!! :o) Vi är just nu i vecka 15 (14+3).

Vi bor för tillfället i vår helt underbara 3:a, som vi renoverat själva, i Västerås. Men i Juli bär det äntligen iväg till Falun. En flytt vi drömt om i flera år men som vi aldig har gjort verklig, förrens nu! ;o)
Så nu är vår lägenhet såld och vi har nytt boende som väntar i Falun, det ska bli såååå härligt för där storm trivs vi, Dalarna är verkligen härligt!
Jag kommer tidigare från Söderhamn så jag kommer närmare mina föräldrar och Erik är från Falun så han kommer hem igen! Och så kommer jag närmare min bästa vän, sen många år, Lotta som bor i Mora! :o)


*kram*


RSS 2.0