GRATTIS NOAH!!! :oD

Idag fyller min gudson Noah 3 år!! GRATTIS sötnosen!! :oD



Puss å kram önskar Gudmor och Erik! :o)

PS. Vi ses på söndag! ;o)

SOOOOOL!

Va hääärligt det är med sol! Jag och älsklingen var ut på en kort cykel tur idag och provade min nya cykel som vi var och köpt igår när Cykelringen hade nattöppet! Äntligen har jag en "kärring-hoj"! *hihi* :o)

Vi tog sen med oss en filt och gick ut på gräsmattan utanför vår lägenhet och solade! *nice* :o)

Nu har älsklingen åkt iväg till jobbet och jag ska lägga omkull mej på soffan en stund och sova lite, har blivit så trött på sista tiden!

Min nya cykel nedan!! :o)



Kram kram

Ett hej då...

Idag har jag tagit farväl av mina goa vänner och kollegor på Anovo..
Dom var så himla söta.. när jag skulle bjuda på hej då-fika så kommer dom alla med ett paket... Dom hade samlat ihop pengar och köpt ett presentkort till mej på H&M på 500:-(!!!!), en massa choklad bla Polly som är mitt favvo godis just nu (du kom ihåg rätt Marie ;o)) och ett jätte gulligt kort som det stog "Du lämnar oss....men glöm oss inte! Vi kommer att sakna dig! Lycka til!" på och så hade alla skrivit sina namn! :o)
Då gick det inte att hålla tårarna tillbaka!...

Till: David, Stefan N, Stefan S, Ulrika, P-O, Nenad, Anna Karin, Viktor, Jeanette, Mikael A, Lena, Marie, Mustafa, Jamshid, Joseph, Peter, Henrik, Hasse och Fredrik L

Jag kommer verkligen att sakna er! Vi kommer och hälsar på er efter bebben har kommit! Puss på er mina gofisar!! :oD

På måndag börjar min fyra veckor långa semester! *härligt* Efter det så får vi se vad som väntar! Spännande! :o)

Massa kramar!!

Vecka 19 + Midsommar!

Vilken härlig midsommar det blev i Söderhamn, fint väder nästan hela helgen, en regnskur kom det på lördan men den försvann och då kom solen igen! Känns verkligen som att sommaren har börjat på riktigt nu! :o) Längtar tills denna vecka är slut så jag får gå på semester, håll tummarna att det fina vädret håller i sig! :o) Min bror och hans flickvän var oxå med i Söderhamn och firade midsommar med oss, blev en jätte trevlig kväll med massa spelande! :o) 
Hur var er midsommar?

I lördags gick vi in i vecka 19! Känns otroligt skönt att vi snart är halvvägs! :oD Har börjat känna av bebben mer och mer nu, sparkarna känns tydligare! :o)

Vecka 19 (18+2)



Kram kram!

Livlig idag!

Idag har jag känt lill-skrutten flera gånger, det känns så mysigt!!! =o) Har märkt att det oftast känns små rörelser efter jag har ätit mat *ler* Men än kan inte Erik känna den. Kommer bli jätte kul när den dagen kommer! =o)

Efter jag slutade jobbet idag så for vi till Ica och trängdes bland alla människor för att handla lite *phuuu* Massa folk överallt och trångt. När vi sen stog och packade så kändes det som att jag skulle svimma, så jag fick släppa påse och lämna älsklingen med resten som skulle packas och gå och sätta mej på en bänk! Det kändes lite läskigt..
Vi gissar att det kan ha varit nån form av blodsockerfall eller nåt pga av att jag hade ätit lite idag + alla människor och trängsel på Ica!? Borde det inte kunna bero på nåt sånt?

Nu sitter vi å kikar på Vänner och väntar på att våra varma mackor ska bli färdiga! *mums* =o) Jag har som vanligt inget emot att äta! *haha* ;o)

*kramis*

ULTRALJUDET!!!! :o)

Jag är sååååå lycklig!!!!!! :oD Vi har fått sett vår lilla sötnos idag på ultraljudet!!! Känner mej nästan lite gråtfärdig av lyckan att h*n rörde på sig och alla måtten var som dom skulle! Vårt lilla efterlängtade hjärta mår bra!! *lycklig* :oD 

Vi har nu fått beräknad förlossning den 20/11, tidigare var 16/11 så vi blev bara flyttade fyra dagar så det känns helt OK! :o) Vi är alltså fortfarande i vecka 18 nu fast 17+2 istället för 17+6! :o)

Älsklingen satt brevid och höll mej i handen och rätt var det var så sa han "vad hårt du kramar" *haha* då märkte jag hur nervös jag var när jag låg där, tror dessutom att det var när barnmorskan kollade hjärtat på lill-skrutten! :o) 

Jag tror det gick upp lite för Erik idag också att det faktiskt bor nån där inne ;o) Känns så roligt att han fick vara delaktig på ett annat sätt  också, förstår om det varit svårt för han att förstå för han ser ju bara en växande flickvän *hihi*, annars är det ingen skillnad för han... än! :o)
Men idag fick han (och jag) se vår lilla bebbe! :oD

Åååååå!!! H*n var så söt med sina små händer som for förbi på bilden, den pyttelilla näsan och för att inte tala om dom underbart söta små fötterna på 2,2 cm *hihi* kan ni tänka er en sån liten fot!? ;o)
Vi fick flera supersöta bilder, på ena bilden så har vi bara en fot *ler* och på en annan båda dom söta små händerna!!

Jag längtar så OTROLIGT mycke nu till november, det ska bli underbart att äntligen få träffa vårt lilla hjärta då!! :o)

Lägger in en bild på lill-skrutten, hela h*n syns förutom fötterna! :o)



Lägger in en på lilla foten också! :o)




Ha det bra alla!! :o)

Massa kramar från en lycklig Tina!! :o)

Vecka 18!

Tror jag kände första sparken på magen i söndags!? :oD Jag fick mej då en liiten puff i handflatan! *haha* Supermysig känsla!

Vecka 18 idag och piercingen fick lämna plats åt den växande magen, den får inte längre plats i naveln, den kommer att vara saknad! Känner mej såååå naken på magen nu, men samtidigt så är det mysigt med en växande mage! :o)

6 dagar kvar tills vi ska få se vårt lilla hjärta! *längtar*
Tänk vad konstigt det är... Att men kan längta så starkt efter en människa som man aldrig har träffat! :o)
Älsklingen har nog fortfarande inte riktigt förstått ännu att det finns en liten bäs i magen som kommer om ca 6 månader *hihi* vi får se hur han upplever ultraljudet när vi faktiskt får se att det verkligen finns nån där inne! :o)

Vecka 18 (17+0)



Prickig är den å utav alla utslag! ;o)


Nu ska jag krypa upp i famnen på min älskling! *myyysis*

Ha det bra!

*kram kram*

Ledig fredag!!

Jag tog ut en semesterdag och är ledig idag!! Jätte skönt är det! :o)

Var till läkaren på förmiddan och kollade upp min utslag, fick veta att dom är helt ofarliga, dom hade något latinskt namn men det kommer jag inte ihåg vad det var ;o), som ska även försvinna av sig själv sa doktorn! Toppen skönt!! :oD

Efter det har jag pratat en stund med min bästa Lotta (snart kommer vi bo jätte nära varann och då kan vi ses mycke oftare! Det ska bli så kul!!), rensat massa papper å satt in dom i pärmarna, ätit lunch och nu ska jag börja packa lite inför flytten! *wii* Det är inte långt kvar nu, bara 3 arbetsveckor och en semestervecka (dvs 4 veckor) innan flyttlasset går mot Falun!! :oD

Älsklingen ligger och sover han för han ska börja jobba natt idag! Men snart är det slut med nattjobbandet!! *ler* Han blir så trött stackarn när han jobbar massa olika tider hela tiden och 7 dagar i sträck! 


Jag å Lotta i Påska's! :o)



Kram på er allihopa!

"Pigge!"

Hihi! När jag var på väg hem från bussen nu så prasslade det helt plötsligt till i busken brevid mej, så jag stannade å kollade vad det var.... Det var en jätte söt liten igelkott! *hihi* Han gick där och nosade och letade nå gott att äta i godan ro trots att jag var jätte nära h*n! :o)

Min mamma ringde idag, hon hade varit i på min blogg för första gången, hon frågade om vi inte väntar tvillingar för hon tyckte att magen hade växt mycke på kort tid! Är den så stor?
Jag har blivit spådd till att få tvillingar i min första graviditet och jag är lite nervös över det!! ;oP

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska sätta igång med maten :o)

Kraaam!

Vecka 17!

Nu är vi framme i vecka 17! Snart halvvägs!!! :oD

Har fått tid hos vår familjeläkare på fredag för att kolla upp några torra utslag som jag har fått! Har inte en susning om vad det kan vara!? Känner mej lite nervös... :o(

Snart ska vi på ultraljud och få se vår lilla sötnos, mindre än två veckor kvar!! *ler* :o)

Vecka 17 (16+0)
Vecka 17 (16+0)

Det blev ett kort inlägg idag, ska skriva ett längre närsta gång! Lovar! :o)

Nu ska jag mysa ner mej i soffan med min kärlek och kika klart på Christine, älskar den serien! :o)

*kraam*
 

RSS 2.0