Vecka 24! :o)

I lördags gick vi in i vecka 24! Idag har det spänt jätte mycke i magen och den är jätte hård att trycka på, känns som att den har växt mycke bara på en dag! *haha*

Vecka 24 (23+4)                    Vecka 24 (23+4)
                



Igår var vi till Mora över kvällen och grillade hos Lotta och Patrik det var supermysigt! Tack för en jätte trevlig kväll sötnosar! :o)

Idag har vi varit på sjön hela dan och nu på kvällen hämtade vi upp Malin och Robert å åkte ut på en ö och grillade! Super mysigt var det! :o)

Ha det bra!! :o)

Vecka 23!

Hej!

I lördags gick vi in i vecka 23, jag är lite sen med bilder igen! ;o)

Vecka 23 (22+5)


Bebisen rör sig för fullt i magen nu så vi ser det utanpå magen oxå! :o) Det är nog en pigg och livlig liten krabat som kommer att kika ut sen! *hihi* Brukar ha en mysstund med lilla hjärtat där inne på kvällarna och ibland på mornarna! *myys* Nu längtar vi jätte mycke efter vårt lilla hjärta!! :o)

Kom hem från Söderhamn idag där vi varit och hälsat på mamma, pappa och min goa vän sen barndomen, Carro, det var jätte kul att träffa henne igen och hennes söta lilla dotter Filippa! :o)
Nu ska vi lägga oss och titta på tv en stund innan vi ska sova, har nyss kommit ut från bastun! Så skönt att basta för min oooooonda rygg! :o)

Natti natti!

En båt!

Vi har äntligen köpt båt!! :oD Det blev en Flipper 510! Att köpa båt var nåt som vi pratade, planerade och drömde om att vi skulle göra den dagen vi flyttade till Falun och nu har vi gjort det!! :o)

Båten samma dag som vi köpte den och skulle städa upp den och göra den fin! :o) 


Samma dag som vi köpte den så tog vi premiär turen och mötte upp Erik's föräldrar och syster med familj på en ö som vi skulle sova kvar på! Där så blev det grillning och sen mysigt på bryggan med massa snacks! :o) Det var jätte mysigt, något fuktigt att sova men det hör ju till! :o)

Älsklingen i båten när vi myser och ska spela lite kort!


Jag på kvällen när vi sitter i båten och myser innan vi ska bädda sängen!



Båtlivet är toppen! Är det nångång som jag verkligen slappnar av och njuter så är det när vi är ute på sjön! Rekomenderar verkligen en båt!! :o)

Massa kramar från oss!

Bild på magen för vecka 22!

Hej!

Tiden rullar på snabbt nu på semestern, så snabbt så jag inte hinner med att uppdatera här inne! ;o)

Här kommer iaf bild på magen för vecka 22. Nu har vår lilla fis (ännu ett nytt smeknamn på sötnosen ;o) ) blivit så stor å stark så h*n tom kan ses utifrån när den sparkar!! *myyyyser*

Vecka 22 (21+5)



Jag och älsklingen har äntligen köpt vår båt nu så vi myser på för fullt. Inlägg och bilder på den kommer senare för nu ska vi packa iordning och åka ut på sjön och ev sova i båten! :o)

Ha det fint!!

Massa kramar från oss i Falun! ;o)



Svar till Jeanette - Tjena! Idag är det nästan prick en månad kvar tills vi får flytta in i lägenheten som vi ska hyra, vi fick inte köplägenheten, det blev för dyr! :o) Hur är allt med dej? Kram

Svar till Anna Karin - Tjena! Ja, vi trivs KANON bra här, semesten kan heller inte bli bättre! :oD Hur är det i Västerås? Magen växer så det nästan knakar, hinner nästan inte med själv ibland så ibland går jag å stöter i magen i kanter för jag inte räknat med att den står ut så mycke! ;o) Kram

City!

Idag for Erik iväg till gymmet och då skjutsade han ner mej på stan så länge så jag har strosat runt i alla butiker, det är så mysigt här! :o)

Bäbisen sparkar och lever om för fulla muggar i magen! *hihi* nu har även älsklingen fått känna den, fast bara två gånger, han sa att det känns som ett hjärta och det är nog en ganska bra beskrivning! :o)

På söndag åker vi tillbaka till Västerås och städar ur det sista i lägenheten, vi får sova hos syrran då, på måndag ska vi på banken och skriva över lägenheten och lämna nycklar osv å sen är vi klara med Västerås.. :o)

Ha en fortsatt bra dag och håll tummarna att solen kikar fram snart! :o)

Massa kramar!


Vecka 21

Hej!

Nu har vi kommit in i vecka 21 (i lördags), känns skönt att vara på andra hälften av graviditeten! :o)

Flytten till Falun är avklarad! :o) Nu har vi bara lite städning kvar att göra i vår lägenhet i Västerås, det ska vi fixa på söndag och på måndag så skriver vi papper och lämnar över nycklar! :o)

Stooort TACK till Lotta, Patrik, Noah, Andreas och Jimmy som hjälpte oss med flytten! :oD

Idag har jag och älsklingen varit till Barnens Hus i Borlänge och beställt barnvagn (sitt & ligg) och bilbarnstol! Sen var vi till Kupolen och köpte lite bäby kläder så lill-knodden har nåt att ha på sig när h*n kommer! :o) Vi har haft en mysig bäbis dag idag! :o) 

Vecka 21 (20+3)                        Vecka 21 (20+3)

                    

Nu ska vi laga lite mat. Fläsk med löksås står på menyn! :o)

Massa kramar från Faluborna! ;o)

Vecka 20

Lite sen med att lägga ett inlägg för vecka 20 som vi gick in i i lördags! :o) Blir lite mindre bloggande nu när det är så strålande väder och vi håller på å packar inför flytt!

Bild på magen vecka 20 (19+4)




Igår var vi till Falun och kollade på en lägenhet..Den var jätte fin! Vi får se vad som händer där!! :o)

Nu ska jag å älsklingen börja göra oss i ordning för vi är bjudna hem till Cissi och Stefan på grillning ikväll! Ska bli supermysigt!! :o)

Kram på er!

RSS 2.0